http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro http://coltisorderai.blogspot.ro
http://coltisorderai.blogspot.ro
aaa

BANNERE


EnterClick Toate retetele sunt pe Petitchef autor prezent pe gatesteinteligent Recensamantul Bloggerilor Reprezint Dobrogea in recensamantul Bloggerilor
Icoana brodata cu margele
Retete de mancaruri. Retete culinare.
...... ... Fericiti cei Prigoniti
... http://coltisorderai.blogspot.ro

vineri, iunie 16, 2017

Piure de broccoli si dovlecei cu ulei de măsline(reteta de post)... Se poate servi ca o pastă(cremă) cu pâine prăjită(bruschete) sau alături de pește sau chiar carne...



Ingrediente:
Am mai avut cca 250 g broccoli congelat .Se poate folosi si broccoli proaspat.
un dovlecel
un cartof de marime medie
o ceapa micuta,sare,piper alb,ulei de masline
Mod de preparare:
Cartoful si ceapa se curata de coaja, se spala si se taie in bucati micute , dovlecelul  se spala si se taie cubulete mici cu tot cu coaja. Se pune putina apa la fiert  cu jumatate de lingurita de sare .Cand aceasta incepe sa fiarba, se adauga cartoful si ceapa  taiate. Dupa cca 15-20 de minute se adauga si buchetelele de broccoli si se lasa pe foc cca  10 minute daca se foloseste broccoli proaspat.Cel congelat fierbe imediat.  Legumele se scot din apa cu o sita, se adauga uleiul de masline dupa gust  si se paseaza la blender. Piureul obtinut  se condimenteaza cu sare si piper alb dupa gust .

Niciun comentariu: